Algemene voorwaarden

1. Algemeen

Wanneer u bestellingen plaatst bij Hands4more gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Enkel deze algemene voorwaarden zijn van toepassing tenzij anders overeengekomen wordt. De algemene voorwaarden kunnen op elk moment en zonder aankondiging gewijzigd worden. Hands4more kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of onjuistheden met betrekking tot de juistheid of inhoud van de informatie. Hands4more kan eveneens niet verantwoordelijk worden gesteld voor de gevolgen van het gebruik van de gekochte producten.

2. Prijzen

Alle prijzen die vermeld staan in de webshop zijn in euro, inclusief btw, exclusief verzendingskosten. Prijzen kunnen te allen tijde, zonder aankondiging worden aangepast. Hands4more kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele schrijffouten of andere fouten waardoor de prijs verkeerdelijk wordt weergegeven.

3. Betaling

Hands4more biedt verschillende betaalmogelijkheden aan. De bestelling wordt slechts geleverd wanneer de betaling volledig werd voldaan.

Betaalmogelijkheden:

  • Bancontact
  • Kredietkaart
  • PayPal
  • Bankoverschrijving

Uw bestelling zal behandeld worden van zodra uw order verwerkt is.

Indien u de producten komt afhalen in onze winkel is het mogelijk om cash of met Bancontact te betalen.

4. Leveringen

Hands4more kan niet aansprakelijk worden gesteld indien een pakket terugkomt wegens een foutief ingevoerd adres. Kijk dus goed al uw gegevens na.

5. Bestellingen

Bij bestelling gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en de aankoop van de geselecteerde producten. Na bestelling wordt uw aankoop zo spoedig mogelijk behandeld. Hands4more behoudt zich het recht om bestellingen, een gedeelte van bestellingen of klanten te weigeren of een bestelling onvolledig te leveren. Voor niet-geleverde producten zal u als klant hierover een e-mail ontvangen van Hands4more. Teveel betaalde producten worden desgevallend terugbetaald. Wij zijn slechts gebonden aan een bestelling nadat we deze bevestigd hebben of nadat we met uitvoering begonnen zijn. De productinformatie, de prijs en de orderinformatie zijn opgesteld en meegedeeld onder voorbehoud van wijziging en correctie.
Bij het plaatsen van de bestelling deelt de koper zijn naam, adresgegevens en betaalinformatie mee. De koper garandeert dat deze door hem meegedeelde gegevens waarheidsgetrouw zijn.

6. Leveringen

De levering geschiedt op de door de koper aangeduide adres. Hands4more levert uw pakket tussen de 3 en 6 werkdagen binnen België en tussen 3 en 14 werkdagen binnen Nederland, steeds na ontvangst van betaling.
De vermelde leveringstermijn is louter indicatief en dus geenszins bindend in hoofde van Hands4more.
Een foutief doorgegeven adres is de verantwoordelijkheid van de klant en kan aanleiding geven tot extra kosten. De verzendingskosten worden steeds afzonderlijk vermeld. Er worden geen verzendingskosten aangerekend voor bestellingen vanaf 150 EUR in België.
Geen enkele vertraging van levering kan aanleiding geven tot verbreking van de koop of betaling van schadevergoeding ten voordele van de koper, behoudens in geval van opzettelijke vertraging.
Hands4more heeft het recht gedeeltelijke leveringen te verrichten.

7. Voorraad

In principe is een artikel dat niet meer leverbaar is, ook niet beschikbaar in de webshop. Hier moet het nodige voorbehoud gemaakt worden voor fouten in het voorraadprogramma. Bovendien kan het zijn dat een klant het betreffende artikel aan het passen is in onze winkel. We vragen u daarvoor begrip te hebben. De bestellingen via de webwinkel worden constant bijgewerkt. Indien een artikel onverhoopt niet meer beschikbaar is, dan wordt u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht. Uw betaling wordt uiterst binnen de 15 werkdagen terugbetaald, zonder kosten voor u.

8. Retour

De koper heeft het recht om af te zien van de aankoop, zonder betaling van boete & zonder opgave van motief, binnen de 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering.
De koper dient de producten op eigen risico en kosten, in de originele verpakking, in onbeschadigde en ongebruikte toestand.
***inclusief prijskaartje/etiket/label in goede staat en verzegeling intact

Wilt u afzien van uw aankoop? Doe dat dan binnen veertien kalenderdagen, te rekenen vanaf de levering van uw bestelling. Meld Hands4more schriftelijk dat u wilt afzien van uw aankoop. Per e-mail, in een aangetekende zending of met een herroepingsformulier, dat u hier kan downloaden.

terug te zenden naar:

Hands4more
Kerkstraat 4
2430 Laakdal
België